Cariere

Ești pasionat de fotografie și de imagine, în general? Vrei să înveți ce înseamnă fotografia comercială și cum să îți storci abilitățile pentru a acoperi nevoile clienților? Vrei să lucrezi într-o echipă care își dorește în permanență depășirea propriilor limite? 

inFRAME Studio este pe piața serviciilor de fotografie comercială din ianuarie 2016, răstimp în care am acumulat experiență și am colaborat cu profesioniști cărora le mulțumim pentru umărul pus la crearea acestui brand. Am sprijinit dezvoltarea profesională și am oferit experiență de lucru într-un mediu profesionist, privind acum în urmă cu mândrie și satisfacție. Dar, viitorul ne aduce provocări noi.

Studioul este deschis oricăror colaborări, atât cu fotografi, cât și cu videografi, precum și cu graphic designeri și își dorește să creeze o echipă puternică care să vină în întâmpinarea nevoilor pieței fotografice din Râmnicu Vâlcea și din zonele limitrofe.

Așadar, dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă creativă, orientată pe satisfacerea nevoilor clienților și ridicarea permanentă a standardului de calitate a serviciilor furnizate, trimite un CV la adresa de email:  contact [at] inframestudio [punct] ro și pregătește un portofoliu printat în care să aduni cele mai reprezentative imagini. Te așteptăm apoi la sediul nostru să discutăm posibilitatea unei colaborări. 

Vino să găsim împreună unghiul potrivit și să punem subiectul în lumina cea mai avantajoasă pentru a produce o fotografie de impact!