Cursuri

Pentru că fotografia face parte din categoria artelor frumoase, ne dorim să transmitem acest „virus” cât mai multor persoane. Și am început să facem acest lucru dezvoltând o serie de cursuri de tehnică fotografică, fotocompoziție, fotografie de studio, precum și editarea digitală a imaginilor.

Pentru iubitorii de fotografie care își doresc să descopere tainele acestei frumoase arte într-un mod exclusiv și intensiv, studioul organizează cursuri de tipul „one on one” (un singur profesor, cu un singur cursant). Acest tip de cursuri este unul intensiv în care cursantul va beneficia de toată atenția profesorului, dezvoltarea aptitudinilor fotografice fiind una spectaculoasă la terminarea cursului. Cursurile organizate de studio sunt susținute de un lector cu studii pedagogice, iar  suporturile de curs sunt elaborate după aceste principii, conținând exemple practice care îl vor ajuta pe cursant să își creeze în timp scurt abilitățile necesare procesului de fotografiere.

Cursurile acoperă domeniile principale care îi dau posibilitatea cursantului să vizeze ulterior o carieră în fotografie:

Tehnică fotografică.

Fotocompoziție.

Fotografia de studio.

Editarea digitală a fotografiilor.

În afară de cursurile de fotografie „one on one”, studioul organizează un curs anual de fotografie, în fiecare vară. Acest curs se va desfășura pe parcursul a două săptămâni fiind destinat cu precădere adolescenților și adulților dornici să își dezvolte acest hobby.

Pentru elevi, tot în timpul verii, studioul organizează un curs de fotografie pe nivelul lor de înțelegere, cu durata de două săptămâni.

Detaliile cu privire la datele de desfășurare vor fi disponibile pe pagina de facebook a studioului.

Pentru cei mici, studioul nostru a produs un film despre fotografie, în limba engleză, film realizat de un grup de copii pasionați atât de limba engleză, cât și de fotografie, Magic beyond photography.

Urmărind acest film cu atenție, se pot învăța principiile de bază ale fotografiei, așadar, vă dorim vizionare plăcută!